Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Büyükşehir, Burhaniye'ye Amfi Tiyatro kazandırıyor

Büyükşehir, Burhaniye

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur'un girişimiyle Burhaniye'ye ikinci büyük amfi tiyatro yapılıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’un girişimiyle Burhaniye’ye ikinci büyük amfi tiyatro yapılıyor.
Burhaniye’ye ‘Ören Amfi Tiyatro’sundan sonra Edremit Körfezinin tamamını yüksekten kuşbakışı gören ilçenin Taylıleli Mahallesine yeni bir ‘Amfi Tiyatro’ yapılacak.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile birlikte Taylıleli Mahallesinde ‘Amfi Tiyatro’ için yer incelemesi yapan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Burhaniye Amfi Tiyatro projesi konusunda bizzat yerinde bilgi verdi.
Çağdaş bir Burhaniye`yi yaratmak için yola çıktıklarını söyleyen Uysal, Edremit Körfezini tamamını yüksekten gören bir yerde daha büyük ve önemli organizasyonlar için Burhaniye`nin Taylıleli Mahallesinde yeni bir Amfi Tiyatroyu Büyükşehir’in desteği ile ilçemize kazandıracağız” dedi.
Burhaniye’de yapılacak olan Amfi Tiyatronun yerini çok beğendiğini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur “Burhaniye Amfi Tiyatro Projesi için her türlü desteği vereceğiz” diye konuştu.
Taylıleli Mahallesinde proje aşamasında olan ‘Burhaniye Amfi Tiyatro’ya verdiği destek için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a teşekkür eden Başkan Uysal, projenin en kısa sürede başlanacağı müjdesini verdi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı